/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Індійські страви з м'ятою швидко освіжають у спекотний день - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2016
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Індійські страви з м'ятою швидко освіжають у спекотний день - Gazeta.ua
| Gazeta.ua У великому сотейнику розтопити на середньому вогні вершкове масло. Нарізати цибулю півкільцями, картопля тонкими часточками і покласти їх тушитися, поки цибуля не стане м'якою - приблизно 10 хвилин. Коли цибуля почне підрум'янюватися, ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове
		
		
		