/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Сир
 
Сирний капучино з мигдальним печивом: рецепт від Юлії Висоцької - Сегодня
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.09.2018
               
               
               
Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру
Сир
Сирний капучино з мигдальним печивом: рецепт від Юлії Висоцької - Сегодня
| Сегодня Невеликими порціями, безперервно перемішуючи, влити 30 мл еспрессо в сир, так щоб вийшла кремова консистенція. Мигдальне печиво подрібнити в ступці в борошно. У велику чайну чашку насипати трохи подрібненого печива, 1 ч. ложку ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Сир
		
		
		